o nama - - kontakti

BURTIŽ - LATINSKO IDRO
tradicija oživljena simbolom jedra

DANI U VALI 2022. najava

 

Dragi prijatelji brodova i mora,

povodom obilježavanja 2400. obljetnice utemeljenja Staroga Grada kao znak sjećanja na taj milenijski jubilej osnovan je 2016. godine Festivala brodova, mora i mornara 'Dani u Vali' - Stari Grad. Festival se do sada održao tri puta u formi bijenala, a prošle 2021. godine bio je odgođen zbog Covid 19 pandemije. Ovogodišnji festival 'Dani u Vali' - Stari Grad će se održati u terminu od 22. - 25. rujna 2022., a posebni uvaženi gost i partner ovogodišnjeg festivala biti će Republika Slovenija koju će u organizaciji portala https://emorje.com predstaviti udruge brodara, javne ustanove i muzeji.

U ime naše udruge kao organizatora te Grada Stari Grad i TZ Staroga Grada pozivamo vas brodare, udruge, vlasnike tradicijskih barki, uprave marina, nautičare i sve koji se bave pomorskim djelatnostima da sa svojim brodovima, posadama i gostima i ove godine sudjelujete na festivalu. Tradicionalnim drvenim brodovima i njihovim posadama sudionicima festivala osiguravamo:

  • trošak goriva, od matične luke do Staroga Grada i natrag (1 litra goriva po svakoj prijeđenoj nautičkoj milji) ili
  • trošak goriva za automobil, trošak cestarine i trošak trajektne karte za posade i brodove koji će u Stari Grad doći kopnenim putem,
  • trošak dizalice za iskrcaj / ukrcaj brodova u Starom Gradu,
  • prehranu i smještaj za 2 do 4 člana posade broda, tijekom trajanja Festivala.

Dragi prijatelji brodova i mora, pozivamo Vas na FEŠTU te se unaprijed veselimo vašem dolasku i zajedničkom druženju na Festivalu 'Dani u Vali' - Stari Grad 2022.

U očekivanju vaše prijave za sudjelovanje srdačno vas pozdravljamo.

 
Udruga 'CRONAVES', organizator   GRAD STARI GRAD, nositelj organizacije
Plamenko Bavčević, predsjednik   Antonio Škarpa, gradonačelnik
preuzmite POZIVNICU
preuzmite PRIJAVNICU

HOME

© Copyright 2001, 2010, Boško Lučev,--- foton2pixel