o nama - - kontakti

BURTIŽ - LATINSKO IDRO
tradicija oživljena simbolom jedra

Zagrebački sajam nautike 2013

 

Zagrebački sajam nautike održati će se 13.-17. veljače 2013. na Zagrebačkom velesajmu. Uz izložbe i stručne skupove očekuje se još mnogo atraktivnih sadržaja.

Po prvi puta istovremeno se održavaju i priredbe koje ciljaju slične interese publike: turizam, hrana i ugostiteljstvo.

CROTOUR
međunarodni sajam turizma, 13.-17. veljače

INGA

međunarodni sajam hrane i pića, 14.-16. veljače
HOTEL&GASTROTEH
međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa, 14.-16. veljače

 

Prošlogodišnji nastup u organizaciji Koordinacije Udruga za očuvanje i revitalizaciju maritimne baštine bio je vrlo zapažen i privukao brojne posjetitelje. A njih su uz dašak mora i ljeta najviše zanimali datumi regata kako bi mogli planirati odmor i prisustvovati atraktivnim regatama. Pružimo im informaciju o regatama kao poticaj i prvi korak posjeti tijekom sezone jedrenja.

Iako je vrijeme recesije i štednje informacija i propaganda nemaju alternative. Moramo pokazivati našu priču i nuditi zainteresiranima priključenje svijetu pomorske tradicije kroz razne prigodne manifestacije.

Posjetitelji svih priredbi potencijalno su zainteresirani i za svijet tradicijskih brodova kao vrijednu nadgradnju elementarnog turizma. Iskoristimo prigodu i predstavljajući regate prikažimo mjesta zbivanja uz poziv za praćenje ili sudjelovanje. Trebamo pokazati potencijal u turističkoj industriji događanja i atraktivnost tradicijskih brodova.

pogledajte kako je bilo prošle godine
Zagrebački sajam nautike
2012

HOME

© Copyright 2001, 2010, Boško Lučev,--- foton2pixel