o nama - - kontakti

BURTIŽ - LATINSKO IDRO
tradicija oživljena simbolom jedra
ARHIVA
20. 2. 2017.

Zagrebački sajam nautike 2017

 
Zagrebački sajam nautike održati će se od 22. do 26. veljače 2016. na Zagrebačkom velesajmu. Uz izložbe i stručne skupove očekuje se još mnogo atraktivnih sadržaja o čemu više pročitajte na službenim stranicama Zagrebačkog velesajma.

Udruge za očuvanje pomorske tradicije, brodova i plovidbe i ove godine će predstaviti svoje aktivnosti i planove. Organizaciju financijski podržavaju općine Murter-Kornati i Tisno uz Turističke zajednice Betina, Jezera, Murter i Tisno.

Program se još dogovara ali znamo da će biti izložena prava gajeta kao središte oko kojega se odvija život. Uz vino, srdele, pršut i sir biti će pjesme i razgovora o moru i životu uz more. Biti će izložba maketa brodova, prezentacije, projekcije, izložba fotografija. Udruga Cronaves će pokazati kako je protekao prošlogodišnji veliki događaj u Starom Gradu na Hvaru u povodu 2400 godina osnutka grada i najaviti planove. Kako još ne znamo sve detalje hrabro i mudro najavljujemo i neka iznenađenja.

Kako je topli prolaz, mjesto našeg izlaganja ujedno, i središnji prostor sajma očekujemo još zanimljivih događaja pod geslom ploviti ... otkrivati ... živjeti.

uređenje tradicijskog sela su potpomogli:
Zagrebački velesajam - već godinama nas prima kao partnere sajma
Brodogradilište Betina - donosi izložbeno dekorativnu gajetu
Team print - povoljno obavlja prezentacijsko izložbeno opremanje
BCC - prijateljski pomaže pri radovima

 

______

 

TZ Betina ___ TZ Jezera ___ TZ Murter ___ TZ Tisno

pogledajte kako je bilo prošle godine
Zagrebački sajam nautike 2016

 

 

 

U istom terminu kao i Nautički sajam održava se HOTEL&GASTROTEH,
međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija i izložba hrvatskih vina VINOVITA.

 

HOME

© Copyright 2001, 2010, Boško Lučev,--- foton2pixel